Páteční a sobotní fotky

Včera jsem jel kolem šesté hodiny večer z Valmezu, tak jsem to vzal vrchem přes Lhoty k javoru. Přes den bylo stále pěkné světlo a pořád se díky zajímavé oblačnosti měnilo, tak jsem byl zvědav, jaké to bude u javoru. Přijel jsem akorát na čas, hezké světlo trvalo asi deset minut a pak už to nebylo ono. Byl to ten správný okamžik na správném místě, jak se někdy podaří ;-).

 

A dnes ráno krásně popršelo a vzápětí vykouklo sluníčko, tak jsem vyběhl s Annie za panelák a zkusil cvaknout pár záběrů
v mokré louce. Opět jsem použil staré objektivy Trioplan 100 a 50mm, které mají nádherný bokeh, kterému se žádný objektiv nevyrovná.

 

Ještě dnes odpoledne jsem byl mrknout na Svinec. Velmi krásné místo z hezkým výhledem na Beskydy a odkvétajícími Vstavači. Vstavač mužský se dal najít ještě v pěkném květu, tak jsem si ho párkrát cvakl ;-).

Komentáře

jarda, 13.05.2014 (07:20)
Oháňka je super :)
Jirsa, 10.05.2014 (20:41)
Pěkné kolečka kolego!!!!
Iris, 10.05.2014 (20:09)
Včera jsme se na té Lhotě u javoru málem potkali. Jela jsem do ValMezu něco vyřídit a vzala jsem si foťák, že pak vyjedu k javoru, protože byly parádní mráčky a dobré světlo. Jenže jsem se zdržela a už jsem to nestihla, jinak bych tam mezi pátou- šestou dorazila taky :-) Ten trioplan je parádní sklo.
Komentář
Jméno: *
E-mail:
Text: *
Napsáno je zbývá    znaků.
Kolik je 2x3? *