Photokina 2012

Ve sředu 19. září jsme s kamarádem Kubou vyrazili směr Kolín nad Rýnem na veletrh Photokina. Po malých navigačních problémech, jsme do Kolína přece jen dorazili. Ve čtvrtek ráno už jsme byli nastartováni před kolínským výstavištěm Koelnmesse, kam směřovaly davy fotografů a fotonadšenců. Během celého dne jsme prochodili křížem krážem drtivou většinu hektarů posetých veškerou možnou i nemožnou fototechnikou. Ke konci dne mě nohy bolely až u samého zadku.
I jsem byl rád, že první den je za náma =). Nakonec jsme se ještě večer vydali na prohlídku centra Kolína a pak honem
do postele a hurá ráno zase na photokinu probrouzdat zbytek a taky se podívat na nějaké zajímavé semináře. Po třetí hodině odpolední jsme to pomalu zabalili a vyrazili jsme směr domů.

Výstaviště Koelnmesse:

Další fotky jsou ze stánku Leicy, která měla zabráno asi půl hektaru =). Dle mého názoru nejhezčí a nejlepší stánek celého veletrhu. Kde tři čtvrtiny byly věnovány výstavám několika autorů, kteří fotí Leicou. Některé fotografie byly opravdu silné
a celý dojem z instalcí byl nádherný.

 

U stánku Hasselbladu parkovalo jedno Ferrari a během celého dne se před kočičím pozadím střídaly a kroutily lasičky. Hasselblad představil svůj první digi kompakt s výměnnými objektivy.

 

Další mix fotek z ostatních stánků foto firem:

 

 

Komentáře

jadra, 23.09.2012 (20:09)
Hasselblad první konpakt s výměnný....., k...., kam ten svět spěje?
Komentář
Jméno: *
E-mail:
Text: *
Napsáno je zbývá    znaků.
Kolik je 2x3? *