Blog

Vila Tugendhat   /01.03.2012/

Na serveru aktualne.cz je nádherná repotáž a virtuální prohlídka brněnským funkcionalistickým skvostem. Vila Tugendhat je dílem německého architekta Ludwiga Mies van der Rohe. Vila je zapsána od roku 2001 na seznamu UNESCO. Mrkněte, stojí za pozornost. 
0 komentářů - Celý příspěvek ...

Mlýnek na maso   /29.02.2012/

Narazil jsem na obrázek ze srandawebu, tak se s váma podělím. Takový mlýnek chci taky   
0 komentářů - Celý příspěvek ...

Časosběr z focení   /05.02.2012/

V sobotu jsem byl fotit v ateliéru, tak jsem si říkal, že bych zase po delší době zkusil nějaký timelaps. Aspoň konečně prubnu časosběr ajfounem. Tak jsem vše nainstaloval, spustil a pustil se do focení. Po třech hodinách práce jsem kontroloval ajfoun a řval, že už má vybitou baterii. Hmm,...
1 komentář - Celý příspěvek ...

Konečně zima   /30.01.2012/

Víkend bylo skvělé počasí, tak jsem sobotu a neděli strávil venku s Annie. Prochodili jsme křížem krážem okolní lesy a v neděli jsme vylezli kousek pod Kamenárku. Tady je pár fotek z nádherné zimy. Sobota:   Neděle:
4 komentáře - Celý příspěvek ...

Procházka rožnovským industrialem   /22.01.2012/

Dnešní nedělní ráno jsme vyrazili s Olšisem a Šárkou do Tesly. Olšis se konečně po delší době ukázal na rodných valašských kotárech, tak jsme si vyrazili pofotit a pokecat. Samozřejmě mistr Olšis zdraví celý fotoklub R9. No a tady je pár detailů z dnešního špacíru.
4 komentáře - Celý příspěvek ...

Week Of Life na Spinner 360   /08.01.2012/

Projekt week of life jsem začal fotit už pravidelně týden co týden. Pravda teprve jsem začal, ale docela mě to chytlo a hlavně je to výzva. Dát dohromady denně devět fotek, pod které se podepíšete, není zrovna nic jednoduchého. Ale dá se to =). Teď jsem se ale hecl a...
0 komentářů - Celý příspěvek ...

PF2012   /24.12.2011/

Příjemné a pohodové Vánoce a šťastný Nový rok všem lidem dobré vůle.  Tihis  
1 komentář - Celý příspěvek ...

Co mě KURVA zvedlo ze židle !   /20.12.2011/

To že jsou komunisti tupá a omezená hovada to vím od útlého mládí, ale toto už je fakt vrchol maximální omezenosti. Tímto článkem jenom dokazují to, co jsou. KURVY !!! A nedá se to jinak napsat. I ten plankton má víc rozumu a je aspoň k něčemu užitečný, což se o...
1 komentář - Celý příspěvek ...

Focení na Soláni   /26.11.2011/

Včera jsem byl pracovně fotit podzimní turistickou fotku na Soláni. Kolem sedmé ráno jsme vyrazili z Rožnova, kde seděla inverze a doufali, že na kopcích bude líp. A bylo =) a bylo to jako v pohádce. Tady je pár fotek co jsem cvakl jen tak mezi řádky a pár backstageových. 
4 komentáře - Celý příspěvek ...

Week Of Life   /20.11.2011/

... uf uf, tak mám za sebou nafocený první týden skvělého projektu Week of life. Doufám, že ne poslední týden, budu se v tom snažit pokračovat. Tady je ukázka jednoho dne. Kliknutím na obrázek se dostanete přímo na WOL.
2 komentáře - Celý příspěvek ...